L'AMETLLA DE MAR

L’Ametlla de Mar reunirà als xefs Slow Food de Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMETLLA DE MAR

14/03/2019

L’Ametlla de Mar reunirà als xefs Slow Food de Catalunya per donar a conèixer el seu peix de llotja Km0, el proper dilluns 18 de març. Més d’un centenar de restauradors i un altre centenar de productors participaran en la jornada professional per conèixer el peix i marisc de la llotja del municipi en el marc de la trobada anual del col·lectiu gastronòmic. L’alcalde, Jordi Gaseni, ha afirmat que la trobada dels xefs Slow Food és una oportunitat per promocionar la gastronomia i el producte de l’Ametlla de Mar.

L’escenari principal de la trobada serà una carpa, situada al port pesquer, on hi haurà actiu durant tot el matí el Mercat de la Terra. Una cinquantena de petits productors vinculats al moviment Slow Foo mostraran els seus productes i oferiran degustacions a tot el públic. El coordinador dels xefs Slow Food Km0 Catalunya, Xavier Fabra, ha explicat que la trobada servirà també perquè els restaurants associats a la comunitat rebin el seu distintiu, característic amb una caragol.

L’entrega de plaques es farà després d’un dinar ‘Tast Km0’ dissenyat i elaborat pels set restaurants que formen part d’Slow Food Tarraco. A més, la xef pastissera de l’Ametlla de Mar, Gessamí Caramés, presentadora del programa Cuines de TV3, oferirà un showcooking de postres tradicionals de la població marinera. També es farà valdre la cuina de l’Ametlla de Mar amb la presentació del receptari ‘La cuina tradicional de la Cala’, escrit per Maria Teresa Nolla i Gabriel Comes. A més, el director general de Pesca i Afers Marítims, Sergi Tudela, explicarà en una conferència la sostenibilitat del model pesquer català.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>