L'AMPOLLA

L’Ampolla reparteix 2.500 quilos d’ostra del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'AMPOLLA

07/05/2018

Més de 4.000 persones van assistir diumenge a la XXVIII Diada de l’Ostra del Delta al port pesquer de l’Ampolla. Tot i la pluja, aquesta xifra certifica un increment pel que fa a assistència respecte a l’any anterior. Ostres crues i cuinades, en total 2.500 kg, o dit d’una altra manera, més de 4.000 racions.

El cava i també el vi de la Terra Alta no van faltar a la cita on a banda de la degustació d’ostres hi va haver un concurs d’ostres cuinades i un show cooking. El concurs el va guanyar el Restaurant Sol, seguit del Casa Llambrich i el Club Nàutic Casa Montero. Des de l’Ampolla asseguraven que les ostres cuinades són tot un èxit.

Des de mateix dissabte i fins al 20 de maig dotze restaurants de l’Ampolla participen a les XXVIII Jornades Gastronòmiques de l’Ostra, tot un esdeveniment que permet posar-se a la boca un producte exquisit cultivat a les seues badies.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>