L’Amposta empata contra un contrincant complicat

C.S | AMPOSTA

22/10/2018

Amposta 1 – 1 Canonja

L'Amposta va presenciar com els canongins aconseguien situar-se per davant del marcador al quart d'hora de partit.

La segona part va ser bona per a l’Amposta. Van aconseguir empatar al minut 60, en un gol obra de Kader. Després d’aquesta jugada el marcador quedaria amb l’empat definitiu 1-1. Jordi Font afirma no estar encertats a porta.

Després d’aquest partit competit amb un empat força just, els ampostins hauran de treballar i ajustar el seu joc per a la propera competició. El diumenge vinent es desplaçaran al camp del Catllar. El seu entrenador s’espera un partit complex.