AMPOSTA

L’Amposta guanya el derbi contra el Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

18/02/2019

Amposta 3 – 2 Tortosa

El Tortosa cedeix la tercera posició a l'Ampolla després de perdre en el derbi de les Terres de l'Ebre contra un Amposta que sempre planta cara, i més en partits importants.

Els dos gols de Sergi José a la primera part ja mostraven que seria un partit de cara per als interessos ampostins. Però a la segona part, els tortosins van reaccionar amb un gol de Josep de la Torre al 67. Tres minuts després, Kader va tornar a posar distàncies i finalment Daniel Bel al 85 va marcar de penal el 3-2 final.

L'Ampolla puja fins la tercera posició

El resultat beneficia a l'Ampolla, que torna a la tercera posició. Un gol de Torres al descompte pels ampollencs els dóna tres punts d'or que els permet aproximar-se a només quatre punts d'un Catllar que encara té un partit pendent de jugar.

El Gandesa suma la segona victòria davant la Pastoreta i es consolida a la cinquena posició.

La mala notícia va ser per la Sénia i Camarles, que jugava contra el Valls. Tot i plantar cara al líder i generar ocasions de gol, el Valls va tenir la sort de cara amb un gol de falta directa que els va donar els tres punts.

Per la seua banda, els seniencs perdien a casa contra el Vila-seca per 1-2.

A la part mitjana i baixa de la Segona Catalana, l'Ulldecona aconseguia una important victòria en superar la Canonja per 2-1, i l'Atlètics Móra la Nova esgarrapava un punt davant un sempre complicat Catllar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>