ASCÓ

L’Ascó perd contra el Cerdanyola en un partit difícil

Natàlia Barraguer | ASCÓ

05/03/2019

L'Ascó va perdre per cinquena setmana consecutiva però aquest cop a casa contra el Cerdanyola. Abans del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de l'ex tècnic del conjunt asconenc Leo López, que va morir el passat 25 de Febrer.

Referent al partit els asconencs van apostar pel juvenil Humbert, que va fer un molt bon partit debutant com a lateral esquerra.

Durant els primers 45 minuts es va oferir un gran espectacle per part de l'equip visitant, ja que va haver-hi continues faltes que tallaven el joc de l'Ascó. Tot i això la primera ocasió va ser per l'asconenc Víctor Bertomeu, que va tenir una bona oportunitat de gol que la defensa del Cerdanyola va impedir. Va ser al minut 22 quan els visitants van marcar l'1 a 0 de la mà d'Albert López. A finals de la primera part el col·legiat no va xiular un penal clar a Toldrà que hagués pogut canviar el resultat del partit.

Durant la segona part l'Ascó va millorar el seu joc tant en atac com en defensa però les faltes contínues i la passivitat arbitral els impedien arribar a porteria. Durant un instant semblava que Masqué anava a fer l'empat amb un bon xut, però una parada magistral de Del Río va evitar el gol. L'Ascó ho van continuar intentant però Cano, ja en temps de descompte, va marcar el definitiu 0 a 2.