ASCÓ

L’Ascó torna a perdre a casa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

05/11/2018

Ascó 0 – 1 Figueres

L'Ascó torna a perdre a casa. Aquesta vegada, els tres punts se'ls enduia el Figueres deixant un marcador de 0-1.

Va ser un partit difícil per als locals que van acabar amb 9 jugadors per dues expulsions. Tot i això, els de la Ribera d'Ebre van lluitar fins al xiulet final.

La primera part va començar igualada. L'Ascó pressionava la sortida del rival i arribava amb facilitat a porta, però sense trobar el gol. Al minut 16, ho va intentar Messeguer des de fora de l'àrea, però sense èxit. S'arribava al descans sense gols.

A la represa, els asconencs seguien jugant bé fins al minut 52, quan l'àrbitre va treure la segona targeta groga a Josep Ramón. L'Ascó es va quedar aleshores amb 10.

Després de l'expulsió, el Figueres va intentar-ho però es va trobar amb la bona defensa de l'Ascó fins al minut 63 quan va arribar el gol del Figueres obra de Richi. L'Ascó però, tot i el gol, no va renunciar a l'atac.

Al final, derrota dels asconencs, que van ser millors, però l'àrbitre va trastocar els interessos locals, sobretot amb la primera expulsió. L'Ascó va jugar bé i això els dóna força per afrontar el següent partit al Prat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>