TORTOSA

L’Ebremusik 2018 reivindicarà el feminisme amb el cartell i els grups convidats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

25/07/2018

Tortosa ha presentat ja el cartell d’una de les edicions més especials del certamen musical Ebremusik. Com l’any passat, el festival tindrà entrada gratuïta i se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament durant la nit del 25 d’agost, tot coincidint amb el pregó de les festes de la Cinta. Però en esta edició, l’organització de l’Ebremusik ha volgut tenir en compte la reivindicació feminista, tant en el disseny del cartell com en l’elecció dels grups convidats.

Així, els caps de cartell són la jove SUU, que ha triomfat a través de les xarxes socials i que fa pop amb influències de reggae; El Niño de la Hipoteca, i Pupil·les, un grup de dos noies del País Valencià que fan rap electrònic feminista.

La nit de l’Ebremusik l'obriran els dos finalistes d’enguany, l'ampostí Daniel Sáez, que fa cançó d'autor, i el grup de rock i reggae Setrill, amb components de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre. En canvi, el guanyador de l'Ebremusik 2018, l'ampostí Send Drago, actuarà en el marc de les Festes de la Cinta. La regidora de Joventut també ha explicat que s'està treballant també per fer prevenció del consum d'alcohol i drogues, i també per evitar agressions sexuals, d'acord amb la campanya iniciada durant la Festa del Renaixement de #NomésUnSíÉsUnSí.

Girón també ha explicat que enguany també es farà una reunió amb les penyes de les festes de la Cinta, que es farà extensiva a les pubilles, per evitar la presència de carros plens d'alcohol a la plaça de l'Ajuntament. L'associació SomNit col·laborarà en la jornada tenint un lloc destacat a la plaça, on facilitarà alcoholímetres i/o preservatius.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>