AMPOSTA

L’aplicació de la vinyeta escalfa el debat sobre l’AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

19/06/2018

Les paraules del nou ministre de Foment obren un nou front de cara a la fi de la concessió de l’AP-7 a finals del 2019. Es tracta del seu manteniment.

El conseller Damià Calvet ho deia a Deltebre este diumenge, i després a Barcelona anunciava que es presentaria el projecte de vinyeta per a implantar-la a tot el territori català.

Des de l’Ebre, l'anunci es considera una notícia que s'havia de produir sí o sí, tal com han difós els alcaldes d'Esquerra en un comunicat. Però no volen parlar sobre la instauració d'una vinyeta. Des d'Esquerra també es vol la gratuïtat immediata i que no s'espere a la fi de la concessió. També demanen una reunió amb el nou subdelegat del Govern per parlar, entre altres coses, sobre les noves rotondes.

Des dels veïns de l'AP-7, però, critiquen que no s'ha presentat cap al·legació al projecte de noves rotondes.

El portaveu de "Prou! AP-7 Gratuïta Ja!", considera que no cal "destrossar" la Nacional 340 si l'AP-7 passa a ser gratuïta. A més també ha reflexionat sobre la petició del projecte de construcció de l'autovia A-7, i ha anunciat la presentació de mocions als ajuntaments del territori per exigir la gratuïtat davant l'amenaça d'instaurar una vinyeta.

De fet, sobre la vinyeta, Llorenç Navarro ha avançat que es lluitarà perquè no s’impose cap taxa més i així se li plantejarà en la reunió que esperen mantenir amb el ministre Ábalos.

Des del moviment s'adverteix que la lluita amb talls de carretera i pressió als ajuntaments seguirà fins a veure aixecats els peatges de l'AP-7.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>