TORTOSA

L’espectacle Numen homenatjarà la cultura ebrenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/01/2019

L’Ajuntament de Tortosa, Òmnium Cultural de les Terres de l’Ebre i el col·lectiu diLLUMs d’art al Forn homenatjarà amb un espectacle a les més de vuitanta persones i entitats culturals ebrenques que van rebre premis i reconeixements durant el 2018. Els premis van des de certàmens organitzats per entitats locals ebrenques, a premis d’abast nacional com l’Ondas, l’Enderrock i la Creu de Sant Jordi, i també a nivell internacional. El president del col·lectiu diLLUMs d’art al Forn, Ricardo Gascón, ha remarcat que més enllà de la projecció exterior, l’acte també vol ser un exercici d’autoestima.

L’acte tindrà lloc dissabte 26 de gener a les 20 hores al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Aquest consistirà en la representació de l’espectacle “Numen, somni de l’Ebre, realitzat per Valer Gisbert, una obra que combina teatre, música, poesia, imatge o dansa.

La presidenta d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre, Dolors Roo, ha posat de relleu la importància de treure a la llum tot allò que es fa en l’àmbit cultural.

La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha destacat que es vol destacar tant els premis com les persones.

L’entrada a l’espectacle és gratuïtat però amb aforament limitat. Cal reservar les entrades a numenEbre@gmail.com



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>