TORTOSA

L’independentisme convoca l’onzena Marxa de Torxes a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/08/2018

Les entitats sobiranistes organitzen l’onzena edició de la Marxa de Torxes de les Terres de l’Ebre per la Independència, que es farà el proper 10 de setembre a Tortosa. El portaveu de l’organització, Guillem Argelich, ha explicat que enguany la Marxa de Torxes portarà el lema ‘Vam votar, vam guanyar, fem la República Catalana’. L’acte començarà a les 20.30 al castell de la Suda, des d’on s’iniciarà una marxa pels carrers del nucli antic fins a la plaça Barcelona, al costat del mercat municipal.

Un cop allà, hi haurà l’actuació de colles castelleres i de grups de cultura popular. A més, es llegirà una carta de l’expresident de l’ANC, Jordi Sánchez, i es projectarà un vídeo de Txell Bonet, companya del president d’Òmnium, Jordi Cuixart. A banda, els Iaios i Iaies de Tortosa llegiran el manifest, que farà una crida a la mobilització.

Argelich ha afegit que el manifest també recordarà els “presos polítics”, i s’ha referit especialment a la situació de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

La Marxa de Torxes per la Independència està organitzada per l’ANC, Òmnium, el Casal Popular Panxampla, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, Iaios i Iaies per la Llibertat i els Drets Humans, i el CDR de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>