AMPOSTA

‘El Fantasma de Canterville’, amb Joan Pera i Elisabet Casanovas, a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

04/09/2018

Amposta Teatre i Dansa ja ha presentat la seua programació per al segon semestre de l’any. Hi destaquen la recuperació del cicle de teatre amateur amb tres obres un mateix cap de setmana, dos espectacles de teatre familiar, un obra sobre la Batalla de l’Ebre i l’obra professional ‘El Fantasma de Canterville’, a més del cinquè Festival de Teatre i Circ d’Amposta, FesticAm. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat que es tancarà la temprada amb una obra de qualitat, amb un cartell amb actors de renom com ara Joan Pera o Elisabet Casanovas.

El cicle de teatre amateur serà el cap de setmana del 5, 6 i 7 d’octubre. Totes les obres es veuran a la Lira Ampostina, amb ‘Criatures’, a càrrec del grup de Teatre Gresol d’Alcanar; ‘Toc Toc’, a càrrec de Tempo Teatre de Sant Jaume d’Enveja, i ‘Diner molt negre’, a càrrec de Terra Baixa d’Amposta i Tempo Teatre de Sant Jaume d’Enveja. El cap de setmana següent hi haurà la cinquena edició del FesticAM , que enguany comptarà amb una programació d’espectacles completament gratuïta. Hi destacarà l’espectacle d’inauguració, ‘Dreams-Xarxa Humana’, de la Fura dels Baus, que comptarà amb la participació d’entitats com Apasa, l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA), la Lira Ampostina, la Unió Filharmònica, Xiqüelos i Xiqüeles del Delta, lo Minotaure i Batukeem.

D’altra banda, en el marc de les Jornades de les Lletres Ebrenques, que seran del 16 al 20 d’octubre, hi haurà l’obra ‘Vestigis 2.0: Foradada Corbera’, una obra dirigida per Valer Gisbert, basada en l’obra literària ‘115 dies a l’Ebre’, d’Assumpta Montellà i en ‘El soldado alto’, de Manuel Álvarez. Es tracta d’una obra que també s’emmarca en els actes programats per a commemorar el 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre a Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>