ALCANAR

‘El Periple’, una mirada sobre els exilis, els refugiats i Europa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

09/05/2018

El realitzador ebrenc Mario Pons presenta aquest divendres, en el marc de les festes d’Alcanar, la seua última pel·lícula. Es tracta del documental ‘El Periple’, un film sobre tres exilis, que uneix la derrota republicana a la Guerra Civil, el present dels refugiats de la guerra de Síria i la crisi de l’individu a la Unió Europea. En aquest sentit, ‘El Periple’ explica què tenen en comú el director de màrqueting d’una multinacional, un vell torrer de fars i el líder d’un camp de refugiats a Grècia.

Per poder fer la pel·lícula, Pons ha tingut el suport de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de l’Ampolla, a més d’una sèrie de mecenes anònims. El rodatge s’ha allargat durant tres anys, i va incloure un viatge com a voluntari a un camp de refugiats sirians a Grècia.

Després del passi a Alcanar, ‘El Periple’ també es projectarà el 31 de maig a la Filmoteca de Catalunya, en un acte organitzat per Barcelona Ciutat Refugi i l’Agencia Catalana de Cooperació al Desenvolupament. L’endemà, 1 de juny, també es podrà veure a l’aula magna de la URV. El 5 de juny, als cinemes Girona de Barcelona; el 9 de juny, als cinemes Palafrugell, i el 15 de juny, al Museu de l’Exili de la Jonquera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>