DELTEBRE

Alginet carrega contra Soler pel dragatge 'electoralista' de la bocana del riu a Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

08/04/2019

Joan Alginet ha criticat este dilluns l’ús “electoralista” que l’alcalde de Deltebre està fent de les obres de dragatge de la bocana del riu. Segons el candidat de Més Deltebre-ERC, és fals que esta siga la primera vegada que es draga la bocana, ja que als anys noranta també es va fer un dragatge de la desembocadura que va ser “poc efectiu”. Alginet ha acusat Lluís Soler de voler fer veure que Deltebre només “s’enlaira i se ‘sostova’” des de fa quatre anys.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Alginet ha fet notar “l’estratègia electoralista” dels treballs que l’Ajuntament ha iniciat a dos mesos de les municipals, tot i que fa anys que les embarcacions tenien esta necessitat. De fet, el candidat republicà ha dit que el dragatge és un “brindis al sol” de l’alcalde, perquè les obres hauria de fer-les la Generalitat.

De la mateixa manera, Alginet ha denunciat electoralisme en altres actuacions del govern de Soler, com l’actual pla de millora de voreres, la reforma dels parcs infantils, o la reobertura del complex esportiu. A més, ha acusat Soler d’haver volgut aprofitar políticament l’escorcoll de l’Ajuntament i la detenció de l’exalcalde Gervasi Aspa.

Finalment, Alginet també ha lamentat l’ús partidista que segons ell fa el PDeCAT de les xarxes socials de l’Ajuntament. A més, ha criticat la privatització de Ràdio Delta, tot afirmant que l’antiga emissora municipal ha perdut la seua essència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>