DELTEBRE

Deltebre obrirà el complex esportiu diumenge 17 de març


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

05/03/2019

Deltebre reobrirà el complex esportiu el proper diumenge 17 de març, amb una jornada de portes obertes. Ho farà sota el nom de Centre Esportiu del Delta amb la voluntat de seguir consolidant la capitalitat del Delta de l’Ebre. Així ho ha anunciat l’alcalde, Lluís Soler, durant una visita d’obres a les instal·lacions.

Per a la seva obertura s’ha urbanitzat l’entorn, s’ha renovat el pavelló esportiu i s’han adequat les pistes de pàdel. També s’estan realitzant treballs de millora a l’interior del centre i instal·lant nous sistemes per a la sostenibilitat de l’espai. Una novetat destacada serà la reobertura de la piscina exterior a l’estiu.

La inversió d’adequació i posada a punt del Centre Esportiu del Delta ascendirà al voltant d’1 milió d’euros, una actuació que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona. La tarifa normal del Centre Esportiu del Delta, per a majors de 14 anys i amb dret d’accés a totes les activitats i espais, és de 45 euros. Els jubilats, els aturats i dels menors de 14 anys veuran reduïda la seva tarifa, així com també tota aquella gent que només vulgui fer ús d’algun dels espais concrets de l’equipament. Una de les altres novetats del Centre Esportiu del Delta és la possibilitat de llogar diferents espais del centre a professionals per tal que aquests puguin realitzar la seva activitat. // Foto AJUNTAMENT DE DELTEBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>