TORTOSA

La CUP votarà Jordan en el ple d’investidura per propiciar el canvi a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

11/06/2019

La CUP Tortosa donarà el seu suport a Jordi Jordan en el ple de constitució del nou Ajuntament i investidura que se celebrarà aquest proper dissabte 15 de juny. El regidor electe de la CUP, Xavier Rodríguez, ha deixat clar que amb el seu vot a Jordan i Movem Tortosa volen propiciar el canvi al capdavant el govern municipal, amb la única condició que cap partit del 155 formi part del govern.

En aquest punt, Rodríguez ha demanat al PSC “generositat” i “coherència” amb el seus discurs durant els darrers anys per tal de permetre el canvi de govern a Tortosa. Rodríguez entén que ERC i el PSC no poden formar part del mateix govern.



A canvi del vot favorable, la CUP ha arribat a un acord amb Movem Tortosa per a impulsar la construcció d’una llar d’infants municipal en el termini de dos anys, i per a la contractació de dos especialistes en polítiques d’igualtat i LGTBI, i aspectes mediambientals i de canvi climàtic.

Rodríguez ha remarcat que la funció de la CUP seguirà sent la de fiscalitzar la tasca del govern i que “el possible canvi de partits al poder” permeti millorar les condicions de vida de les persones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>